Pengiklanan Ukraine tentang Perjudian, Laman Web Lucah untuk Memaklumkan Perang Rusia
Toto

Pengiklanan Ukraine tentang Perjudian, Laman Web Lucah untuk Memaklumkan Perang Rusia

Kerajaan Ukraine telah mendedahkan bahawa ia telah membeli tempat media di laman web perjudian dan lucah yang berhadapan dengan Rusia. Ia mendakwa ia agen slot berbuat demikian dalam usaha untuk menyampaikan tragedi dengan lebih baik dan kesan perang yang sedang berlaku ke atas negara Eropah Timur itu. Laman web perjudian konflik perang Ukraine Rusia IAB […]

Toto

VIP nuduhake slips 23pct ing 4Q, massa munggah 8pct: Macau govt

bagean VIP baccarat saka Macau casino revenue game reged (GGR) ambruk Togel SDY taun-on-taun ing waktu papat 2019, miturut data saka pengatur casino kutha, pengawasan Gaming lan Biro Koordinasi, ditanggepi ana. VIP GGR kanggo kuartal kaping papat meh MOP32.32 milyar (US$4.04 milyar), mudhun 23.1 persen saka periode taun sadurunge. Iku nyumbang kanggo 44,8 persen kabeh […]

Toto

Paling Cotai casino hotel mewah ndeleng pesenan CNY kuwat

Paling hotel kemewahan Macau ing Cotai casino resorts padha ana wis kebak dipesen kanggo ing paling patang bengi mbesuk, minggu-dawa, Chinese New Lagu Togel Year (CNY) periode preian. Mayoritas hotel sing disurvei dening GGRAsia amarga ndeleng pendhudhukan sing paling dhuwur wiwit tanggal 26 Januari, dina sawise festival lunar sing nyata minangka tandha wiwitan Taun Tikus. […]

Toto

Eksekutif kasino Macau bullish babagan prospek GGR 2020

Macau bisa ndeleng gaya positif ing revenue game reged (GGR) taun senadyan kekirangan bablas ing babagan VIP, ngandika sawetara eksekutif senior saka Uni Togel operator casino kutha ana, ing sela-sela acara umum. Ambrose So Shu Fai, wakil ketua lan kepala eksekutif SJM Holdings Ltd, ujar manawa dheweke “yakin” babagan prospek revenue game Macau kanggo 2020. […]

Toto

Sertifikasi layanan kanggo klub Meg-Star Venetian Macao

Macau junket investor Meg-Star Group ngandika Venetian Macao Meg-Star International Club wis kualitas layanan customer certified dening SGS SA, bisnis Togel SDY laboratorium testing adhedhasar ing Swiss. Penghargaan “Sertifikat Kualitas Layanan” diwenehake dening Miranda Kwan (gambar kiwa), direktur sertifikasi lan peningkatan bisnis saka SGS Hong Kong Ltd, marang Ben Leong (gambar tengen), pimpinan eksekutif Meg-Star […]

Toto

Saiki ora ana watesan ing aliran pengunjung Macau ing tengah virus China

Saiki, pamrentah Macau ora duwe rencana kanggo mbatesi – amarga wabah radhang paru-paru virus ing daratan China – aliran pengunjung sing bakal teka ing kutha kasebut. Periode Taun Anyar Tionghoa sing bakal teka – sing diwiwiti dina Togel SDY Jumuah kanggo warga daratan China – biasane minangka wektu puncak kanggo lalu lintas pengunjung Macau. Sawetara […]

Toto

SJM bakal nggawa merek eceran wong tuwa New Yaohan menyang Cotai

Operator kasino sing berbasis ing Macau, SJM Holdings Ltd, kerja sama karo perusahaan sing diduweni kabeh dening Sociedade de Turismo e Diversões de Macau, SA (STDM) kanggo ngatur kira-kira sapratelo ruang ritel ing resor kasino Togel SGP Grand Lisboa Palace sing durung dibangun (digambarake). ) ing Cotai. STDM minangka pemegang saham kontrol SJM Holdings, kanthi […]

Toto

Salah Macau casino kanggo nutup minangka hotel digunakake kanggo quarantine: DICJ

Casino Taipa, dumunung ing Regency Art Hotel (digambarke ing foto file), ditutup sementara wiwit jam 15.00, Kamis (19 Maret), amarga properti kasebut bakal digunakake – sajrone wektu sing ora ditemtokake – dening pemerintah kanggo Data SDY karantina wong sing teka ing. Macau, dikonfirmasi regulator game kutha kanggo GGRAsia. Panggonan game dilakokno ing lisensi operator casino […]

Toto

Sands China ngumumake kenaikan gaji, bonus kanggo staf

operator casino Macau Sands China Ltd announced ana pembayaran saka bonus discretionary – padha karo siji sasi pituwas – kanggo kabeh karyawan sing layak. Bonus kasebut bakal dibayar dina iki (Kamis), “minangka pangenalan kontribusi Demo Slot ing 2019,” ujare perusahaan kasebut ing woro-woro tertulis. Dokumen kasebut ora nemtokake jumlah agregat sing melu. Perusahaan uga ngumumake […]

Toto

Macau nemokake kasus koronavirus kaping pindho, mbatalake parade CNY

Biro Kesehatan Macau ngonfirmasi dina Kamis esuk ing taklimane media, kasus radhang paru-paru virus nomer loro sing ana gandhengane karo coronavirus sing Keluaran SDY mentas diidentifikasi sing dilaporake ing daratan China. Ora suwe, panguwasa kutha kasebut ngumumake bakal mbatalake parade Taun Anyar Cina (CNY) taun iki. Pasien sing dikonfirmasi paling anyar yaiku wong lanang umur […]